Home » Local » 15 medalii de aur pentru gimnastele CSS Bârlad

15 medalii de aur pentru gimnastele CSS Bârlad

Secretul tuturor reușitelor este munca în echipă.  La Campionatul Național Școlar colectivul CSS Bârlad, cel mai numeros din întreg concursul, a reușit să aducă acasă 33 medalii astfel:
15 medalii de aur, 8 medalii argint, 10 medalii de bronz.
Toate aceste rezultate au fost obținute de :
– Echipă de aur, junioare 3, formată din Giușca Miriam, Caldararu Ecaterina, Balan Alexandra, Cismaru Giulia.
– Echipa a doua de junioare 3, Costan Maria, Roșca Gabriela, Darie Patricia și Popa Marina, au fost la un pas de podium, ocupând locul 4.
La probele individuale:
– Giușca Miriam a cucerit toate medaliile de aur – 5 la număr: individual compus, sărituri, paralele, bârnă și sol.
– Caldararu Ecaterina a reușit să adune în tolba sa o medalie de argint la paralele și 3 medalii de bronz la individual compus, sărituri si sol;
– Balan Bianca o medalie de argint la bârnă și
– Cismaru Giulia o medalie de bronz la sărituri.
– Bucătaru Andra, junioara III, a câștigat 3 medalii de aur, la individual compus, bârnă și sol și două de bronz la sarituri și paralele, în timp ce colega ei, Balan Ilona a câștigat doua medalii de argint la individual compus și sol.
Echipa de junioarel II, formata din Bigu Daria, Drestaru Maria, Caldararu Maria, Cazacu Daria și Avram Georgiana au cucerit medalia de argint.
Tot la acesta categorie, la probele individuale Bîgu Daria a câștigat 4 medalii de aur, la individual compus, sărituri, bârnă și sol.
La junioare II s-a remarcat și Ariana Olaru care a câștigat o medalie de argint la sărituri.
La categoria junioare I Donose Andra a câștigat 2 medalii de aur, la sol și sărituri și o medalie de argint la individual compus și doua de bronz la paralele și bârnă.
Fetele noastre au ocupat și 14 locuri IV-IV la probele individuale prin: Costan Maria, Balan Ioana, Drestaru Maria, Balan Alexandra, Cismaru Giulia, Căldararu Ecaterina, Olaru Ariana, Balan Ilona.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*