Home » Local » Atracție fatală pentru fosta concubină! Un bărbat din Negrești a fost reținut de polițiști, din cauză că a încălcat ordinul de protecție

Atracție fatală pentru fosta concubină! Un bărbat din Negrești a fost reținut de polițiști, din cauză că a încălcat ordinul de protecție

Polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Orașului Negrești, au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Negrești, bănuit de comiterea infracțiunilor de evadare, încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție și violare de domiciliu.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii negreșteni au stabilit faptul că, în data de 22 aprilie 2022, la ora 20:10, bărbatul cercetat ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis împotriva sa de către Judecătoria Vaslui, la data de 21 noiembrie 2021, pe o perioadă de 6 luni, și ar fi pătruns, fără drept, în locuința părinților fostei concubine din Negrești, strada Nicolae Iorga.

Având în vedere faptul că acesta avea cunoştinţă despre obligaţiile stabilite prin ordinul de protecție, prin care era obligat să păstreze o distanţă minimă de 200 metri faţă de fosta concubină, părinții acesteia şi locuinţa acesteia, bărbatul a încălcat cu bună ştiinţă prevederile ordinului de protecţie.

Totodată, bărbatul cercetat se afla sub efectele măsurii preventive de arest la domiciliu, măsură dispusă de Judecătoria Vaslui, la data de 9.03.2022, și ar fi părăsit, fără drept, imobilul la care s-a stabilit executarea respectivei măsuri preventive.

În data de 23 aprilie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore. În aceeași zi, 23 aprilie 2022, acesta a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, care a dispus arestarea sa preventivă, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii negreșteni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evadare, încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție și violare de domiciliu.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: