Home » National » Un bărbat din Borșa a fost omorât de soție cu coada de la mătură

Un bărbat din Borșa a fost omorât de soție cu coada de la mătură

Sfârșit cumplit pentru un bărbat de 63 de ani fix în ziua de Paște. Bărbatul a fost găsit mort în casă, zăcând pe pardoseala din dormitor. Din primele informații, se pare că omul a fost omorât de propria soție, care l-ar fi lovit cu sălbăticie cu o coadă de mătură. Femeia și-a anunțat nepoata, care a sunat la 112.

Din păcate, echipajele de prim-ajutor ajunse la fața locului nu l-au mai putut ajuta pe bărbatul de 63 ani, fiind declarat decesul.  Multiplele traumatisme suferite în urma bătăii – fractură de stern, traumatism toracic, coaste fracturate, leziuni la picioare, cap și brațe – i-au adus omului sfârșitul.

„Ieri, 24 aprilie, la ora 10:34  polițiștii din Borșa au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat în locuința sa. Deplasați la fața locului, polițiștii au idetificat într-o cameră cadavrul unui bărbat de 63 ani. În urma examinării exterioare a cadavrului s-a constatat că acesta prezenta leziuni pe corp.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat și depus la morga spitalului din Borșa în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului. Din primele cercetări efectuate de către polițiști s-a constatat faptul că, pe fondul unui conflict spontan, victima ar fi fost agresată fizic de către soția acestuia, o femeie de 61 ani. Aceasta a fost internată la Spitalul Municipal Sighetul Marmației în vederea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, a transmis IPJ Maramureș.

sursă: observatornews.ro

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*