Home » Local » Razie de amploare în Bârlad și Murgeni. Polițiștii au ridicat arme și sume de bani. Au fost puse în executare 19 mandate de aducere

Razie de amploare în Bârlad și Murgeni. Polițiștii au ridicat arme și sume de bani. Au fost puse în executare 19 mandate de aducere

În completarea materialului de presă nr. 170, transmis de către Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui în cursul zilei de astăzi, 30 aprilie a.c., vă informăm cu privire la faptul că, în urma efectuării perchezițiilor domiciliare au fost depistate și ridicate:

Două arme, de tip pistol airsoft, peste 20.000 de lei și 2.200 de țigarete (despre care există suspiciunea că ar proveni din activitatea infracțională), corpuri tăietoare-întepătoare (40 de bucăți), corpuri contondente (10 bucăți), bastoane telescopice cu funcție electro-șoc (6 bucăți) și alte bunuri care fac obiectul cercetării.

Totodată, au fost puse în executare 19 mandate de aducere, pe numele a 18 bărbați și a unei femei, cu vârste cuprinse între 16 și 49 de ani, toți din municipiul Bârlad, județul Vaslui, persoanele fiind conduse la sediul Poliției Municipiului Bârlad, pentru cercetări.

În cadrul acțiunii, pe raza orașului Murgeni, județul Vaslui, a fost depistat un bărbat, de 20 de ani, din Murgeni, urmărit în baza unui mandat european de arestare, emis de autoritățile din Belgia. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*