Home » National » Tramvaie noi pentru bucureșteni pe linia 25, pe traseul dintre Giurgiului (Gara Progresu) și Depoul Militari

Tramvaie noi pentru bucureșteni pe linia 25, pe traseul dintre Giurgiului (Gara Progresu) și Depoul Militari

Veste bună pentru bucureșteni! Primăria Capitalei a introdus miercuri, 1 martie, tramvaie noi cumpărate de la Astra Arad și pe linia 25, traseul dintre Giurgiului (Gara Progresu) și Depoul Militari fiind una dintre cele mai aglomerate rute. Pe linia 25 vor circula în total 12 tramvaie, graficul de livrare fiind de 4 unități/lună. Următoarea linie pe care bucureștenii vor avea tramvaie noi este traseul 32 Alexandriei-Piața Unirii (probabil din mai) iar în funcție de evoluția lucărilor la Pasajul Doamna Ghica și pe linia 21 Moșilor-Obor-Colentina.

Înainte de introducerea tramvaielor noi, STB a prelungit patru peroane de pe șoseaua Viilor pentru lungimea de 36 de metri a tramvaielor, iar capacitatea de transport va crește semnificativ, a transmis șeful STB, Adrian Criț :

,,Societatea de Transport București STB S.A. introduce pe linia 25 noile tramvaie Imperio. Cu o capacitate de transport superioară, având accesibilitate sporită prin podeaua total coborâtă, dotate cu tehnologii de ultimă generație, aceste tramvaie oferă o gamă largă de facilități, cum ar fi aer condiționat, sistem de informare audio și vizuală, prize USB, Wi-Fi gratuit și multe altele. Introducerea noilor tramvaie Imperio pe linia 25 reprezintă încă un pas important în modernizarea serviciilor prestate și în îmbunătățirea experienței de călătorie pentru pasagerii noștri. Suntem mândri să oferim servicii de calitate și confort pentru toți cei care utilizează mijloacele de transport public în călătoriile lor zilnice. STB S.A. continuă să investească în tehnologie și infrastructură pentru a oferi un transport public local sigur și eficient”- Adrian Criț.

 

sursa: economedia.ro

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: