Home » Local » Accident rutier lângă Bârzești! În accident au fost implicate o motocicletă, un autoturism și o autocisternă

Accident rutier lângă Bârzești! În accident au fost implicate o motocicletă, un autoturism și o autocisternă

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare), o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate,  pentru asigurarea măsurilor PSI, evaluarea victimei, acordarea primului ajutor și transportul victimei la o unitate medicală, în urma producerii unui accident rutier la intersecția DN 15D cu DC 110 (drumul care duce spre localitatea Bârzești). În accident au fost implicate trei autovehicule (o motocicletă, un autoturism și o autocisternă) în care se aflau trei persoane.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsită o persoană rănită,  motocicleta și autoturismul fiind avariate. Victima (un bărbat în vârstă de 51 ani) a fost evaluată, a primit primul ajutor în ambulanța SMURD, ulterior fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Motociclistul a suferit un traumatism de membru superior și prezenta multiple escoriații.

Celelalte persoane implicate în accident nu au necesitat îngrijiri medicale.

Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*