Home » Local » Bărbat reținut de polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad

Bărbat reținut de polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, din Bârlad, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, la data de 23 februarie 2023, în municipiul Bârlad, pe strada Republicii.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit faptul că, la data de 23 februarie 2023, la ora 18:00, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi deposedat și însușit telefon mobil, prin folosirea violenței, de la o persoana vătămată, un minor de 13 ani, din Bârlad.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la 900 de lei și a fost recuperat integral.

Ieri, 1 martie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii bârlad au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Ulterior, acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, instanță de judecată care a dispus măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii bârlădeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: