Home » Local » Bărbat din Viișoara, prins la furat! Tânărul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad

Bărbat din Viișoara, prins la furat! Tânărul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad

Poliţiştii Secției 7 Poliție Rurală Banca, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din comuna Viișoara, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat, pe raza localității Halta Dodești, comuna Viișoara.

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, din localitatea Halta Dodești, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, în perioada 5 – 6 martie 2023, pe raza localității Halta Dodești, comuna Viișoara.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Banca au stabilit faptul că, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi pătruns, prin efracție, și ar fi sustras bunuri de valoare, dintr-o anexă a unei gospodării.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la 3.500 lei și a fost recuperat integral.

În cursul zilei de ieri, 6 martie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, față de bărbatul cercetat a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză, mai este cercetat, în stare de libertate, un tânăr de 19 ani, din localitatea Halta Dodești.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: