Home » Business » Oamenii de afaceri se vor întâlni cu autoritățile județene și parlamentarii județului Vaslui

Oamenii de afaceri se vor întâlni cu autoritățile județene și parlamentarii județului Vaslui

În cursul lunii aprilie 2023, în Sala Mare a Consiliului Județean Vaslui va avea loc o întâlnire de lucru între oamenii de afaceri și autoritățile locale. Ionel Constantin, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Vaslui, a spus că se fac diligențele necesare pentru a aduce la evenimen unul sau doi miniștri, care să răspundă punctual întrebărilor formulate de antreprenori.

„Așteptările oamenilor de afaceri sunt mari. Eu cred că aceste așteptări vor fi concretizate la întâlnirea care va avea loc la finele lunii aprilie. Vor participa reprezentanții Consiliului Județean Vaslui, Prefecturii Vaslui și parlamentari”, a spus Ionel Constantin.

Guvernul actual și cel viitor ar trebui să dezvolte investiții viabile în județul Vaslui și să reducă o parte din taxe și impozite acolo unde este posibil.

„Speranța oamenilor de afaceri încă nu s-a risipit. Noi credem că anul acesta va fi mai bun cel puțin din punct de vedere agricol, față de anul trecut. Sperăm ca Bunul Dumnezeu să țină cu noi, că altcineva nu are cine!”, a spus Ionel Constantin.

O altă dorință a antreprenorilor este ca impozitele să fie colectate de la toți operatorii din piață și nu majorate pentru firmele care le plătesc.

„Credem în eficiența parlamentarilor români, a celor care conduc administrația locală în bătălia cu cei de la București, astfel încât să obțină maximul pentru Vaslui. Avem nevoie de lucrări la infrastructura rutieră, refacerea spitalelor, o serie de școli etc. Poate reușim împreună cu administrația locală să aducem câteva investiții de succes în județul Vaslui, având în vedere că nu suntem la o distanță mare de Iași, că beneficiem de același aeroport”, a mai spus Constantin.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: