Home » Local » Tâlhărie în comuna Solești! Un bărbat a bătut un bătrân și i-a furat banii din casă

Tâlhărie în comuna Solești! Un bărbat a bătut un bătrân și i-a furat banii din casă

Poliţiştii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din comuna Solești, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, din comuna Solești, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, la data de 3 martie 2023, în localitatea Valea Siliștei, comuna Solești.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit faptul că, la data de 3 martie 2023, la ora 15:00, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi pătruns, fără drept, în locuința persoanei vătămate, bărbat de 61 de ani, din Valea Siliștei, profitând de faptul că aceasta nu se află la domiciliu, și ar fi sustras, din locuință, suma de 2.100 lei.

La plecare, bărbatul ar fi fost surprins de către persoana vătămată și, pentru a-și asigura scăparea, ar fi lovit-o pe aceasta cu pumnul în zona feței și ar fi împins-o, părăsind locuința.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la 2.100 de lei și a fost recuperat integral.

În data de 4 martie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii vasluieni au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Ulterior, acesta a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, instanță de judecată care a dispus măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Ciobanu Danut

Va rugam sa adaugati comentarii decente si politicoase. Va multumim!

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura