Home » National » Fetiță româncă în vârstă de 7 ani, accidentată pe o pârtie de schi din Bulgaria, salvată cu ajutorul unui elicopter SMURD

Fetiță româncă în vârstă de 7 ani, accidentată pe o pârtie de schi din Bulgaria, salvată cu ajutorul unui elicopter SMURD

Un elicopter SMURD a efectuat o misiune externă în Bulgaria, pentru a prelua o fetiță româncă în vârstă de 7 ani, care a suferit un accident de schi pe o pârtie din localitatea Bansko.
În urma producerii accidentului, fetița a suferit un traumatism cranio-cerebral și toraco-abdominal, aceasta fiind transportată la un spital din Sofia.
Având în vedere starea gravă a fetiței, la nivelul Departamentului pentru Situații de Urgență a fost luată decizia transferării acesteia la București, cu ajutorul unui elicopter SMURD.
Fetița a fost evaluată și preluată de echipa medicală din România, fiind transferată cu elicopterul SMURD la Spitalul de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” București, pentru a beneficia de îngrijiri medicale de specialitate.
În acest moment fetița se află sub supraveghere medicală, în afara oricărui pericol.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: