Home » National » La mulți ani cu ocazia Zilei Femeii !

La mulți ani cu ocazia Zilei Femeii !

Cu ocazia „Zilei Marțișorului – 1 Martie” echipa InfoCons transmite tuturor doamnelor și domnișoarelor cele mai frumoase gânduri. Fie ca acest anotimp să vă aducă împliniri pe toate planurile, să aveti o primăvară plină de energie, entuziasm şi bucurii!

Cu această ocazie, cu siguranța ne dorim să le surprindem pe doamne și domnișoare cu un cadou deosebit, iar în cazul în care ne dorim să achiziționăm bijuterii, trebuie să avem în vedere următoarele :

  1. Asigurați-vă că locul de unde cumpărați beneficiază de o autorizație pentru vânzarea de obiecte din metale prețioase și pietre prețioase.
  2. Prețurile de vânzare a metalelor prețioase și a pietrelor prețioase nu sunt impuse de nici o instituție de stat.
  3. Evitați să cumpărați bijuterii de la persoane care „vă acosteaza” pe stradă sub diverse pretexte!
  4. Nu cumpărați obiecte din metale prețioase cu greutate suspectă!
  5. Cereți informații complete despre produs, preț, condiții de cumpărare (dacă acestea există) și, neapărat, precizarea că piatra este NATURALĂ.
  6. Feriți-vă de oferte de vânzări nesolicitate și de la persoane neautorizate.
  7. Asigurați-vă că veți primi un Certificat de calitateîn original, însoțit de factură sau bon fiscal.

Certificatul de calitate trebuie să conțină obligatoriu:

– detalii corecte, precise și complete referitor la produsul cumpărat (titlul metalului, natura pietrelor etc). Natural/Sintetic/Artificial

– datele de identificare ale operatorului economic de unde achiziționati produsul.

  1. Asigurați-vă că primiți factura fiscală sau bonul fiscal care să ateste cumpărarea produsului de la operatorul economic în cauză.
  2. Cereți informații suplimentare despre garanția oferită produsului și eventualele probleme de service care pot să apară.
  3. Verificați politica respectivei companii de returnare a bunurilor, în cazul apariției unor defecte ulterioare ce nu țin de cauze mecanice care pot interveni în momentul purtării.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*