Home » Local » Accident rutier între localitățile Roșiești și Costești! Toate cele patru victime au fost transportate la UPU Vaslui

Accident rutier între localitățile Roșiești și Costești! Toate cele patru victime au fost transportate la UPU Vaslui

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare), o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip C1 (TIM), o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, evaluarea, acordarea primului ajutor și transportarea la o unitate medicală specializată, în cazul victimelor unui accident rutier produs pe DE581, între localitățile Roșiești și Costești. La accident a intervenit și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui.

În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane,  între care și un copil în vârstă de 7 ani.

La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite cele două autoturisme avariate, victimele nefiind încarcerate. Victimele au fost evaluate și au primit primul ajutor în interiorul ambulanțelor, după care, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Toate cele patru victime erau conștiente și cooperante.

Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiștii vasluieni.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*