Home » National » Primark anunță că va deschide un nou magazin în AFI Cotroceni

Primark anunță că va deschide un nou magazin în AFI Cotroceni

Retailerul de modă Primark anunță că va deschide magazinul din AFI Cotroceni, a doua locație în Bucureși, în vara acestui an, a declarat pentru Economedia Maciej Podwojski, director de vânzări Primark pentru Europa Centrală și de Est.

„Intenționăm să deschidem cel de-al doilea magazin Primark din România în AFI Cotroceni Shopping Center în această vară. Mai multe detalii, cum ar fi data deschiderii, vor fi comunicate în lunile următoare”, spune directorul de vânzări al companiei pentru Europa Centrală și de Est.

Acesta transmite că retailerul se aflăm în faza avansată de pregătire a magazinului și se concentrăm în prezent pe designul acestuia, pe recrutare și instruire. În ceea ce privește planurile de noi magazine în România, reprezentanții Primark spun că sunt mereu în căutarea de noi oportunități pentru a se extinde, însă până la semnarea unui contract de închiriere, nu pot face comentarii cu privire la locațiile noilor magazine.

Pentru magazinul Primark din AFI, retailerul vrea să angajeze peste 200 de persoane. Compania a publicat pe platforma eJobs peste 200 de poziții deschise și a făcut public și salariul pentru una dintre poziții, respectiv consilier vânzări: 1.300 de lei net pentru part-time și 2.700 de lei net pentru full time. 

Angajații de pe acest post vor beneficia de tichete de masă, indemnizație de transport, reducere de angajat, training și program de relocare, precum și de program de consiliere juridică, psihologică și financiară.

 

 

sursa: economedia.ro

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: