Home » Local » Un tânăr din Bârlad a furat un autoturism din municipiul Vaslui! Polițiștii l-au depistat pe infractor și au recuperat mașina

Un tânăr din Bârlad a furat un autoturism din municipiul Vaslui! Polițiștii l-au depistat pe infractor și au recuperat mașina

Polițiștii Serviciului Rutier Vaslui, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de ”furt în scop de folosință”, la data de 5 martie 2023, în municipiul Vaslui, județul Vaslui.

La data de 5 martie 2023, ora 18.07, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat de 24 de ani, din Vaslui, cu privire la faptul că, a parcat un autoturism pe strada Traian, din municipiul Vaslui, pentru a putea livra o comandă, fără a-i opri motorul și fără a-l asigura, iar autoturismul ar fi fost sustras de către o persoană necunoscută.

La ora 18.21, polițiștii Serviciului Rutier Vaslui, aflați în serviciu de supraveghere, îndrumare și control al traficului rutier, au depistat autoturismul semnalat ca fiind furat, care se deplasa pe drumul național DN 24, spre Bârlad, și au procedat, după o urmărire de aproximativ 200 de metri, la interceptarea și imobilizarea acestuia, precum și la identificarea persoanei aflate la volanul autoturimsului. Autoturismul nu a suferit avarii, fiind restituit persoanei vătămate.

Tânărul de 22 de ani, din Bârlad, poseda permis de conducere, cu dreptul de a conduce valabil și a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”furt în scop de folosință”.

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*