Home » Local » Armă descoperită ascunsă în locașul roții de rezervă, într-un autoturism

Armă descoperită ascunsă în locașul roții de rezervă, într-un autoturism

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița  efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetăţenie română și Republica Moldova, care intenționa să ajungă în Iași cu un pistol ascuns în locașul roții de rezervă, în autoturismul pe care îl conducea.

În ziua de 9 martie a.c, în jurul orei 12.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 47 de ani, conducând autoturismul propriu, cu destinația Iași.

Cu ocazia controlului de frontieră, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a descoperit ascuns și nedeclarat, în portbagajul autoturismului, în locașul roții de rezervă, un pistol marca Gletcher, calibru 4,5 mm, cu un încărcător aflat în mânerul acestuia, ce nu a putut fi extras.

Cu privire la cele descoperite, bărbatul a declarat că pistolul i-a fost încredințat în urmă cu câteva zile de un cunoscut, pentru a fi dus la reparat la un armurier.

Arma a fost ridicată, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: