Home » Local » Reținut de polițiști! Un bărbat din Bârlad a fost prins în timp ce o agresa pe concubina sa

Reținut de polițiști! Un bărbat din Bârlad a fost prins în timp ce o agresa pe concubina sa

Polițiștii Biroului de Ordine Publică Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din Bârlad, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție, violență în familie și amenințare.

La data de 12 martie 2023, 18.30, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către o femeie, în vârstă de 43 de ani, din Bârlad, cu privire la faptul că, concubinul acesteia încalcă măsurile dispuse, împotriva sa, prin ordinul de protecție.

Echipajul de poliție deplasat la fața locului, în temeiul sesizării, a identificat, în flagrant, bărbatul la locuința concubinei și a stabilit că acesta ar fi amenințat-o și agresat-o pe concubina sa. Din verificările efectuate a reieșit că, la data de 03.03.2023, Judecătoria Bârlad a emis față de bărbatul de 55 de ani, un ordin de protecție, pe o perioadă de 6 luni, prin care acesta era obligat să păstreze o distanță de 100 de metri față de aceasta și față de domiciliul acesteia, totodată fiind dispusă și evacuarea acestuia din locuință.

În urma agresiunilor, victima a suferit leziuni ce necesită 4-5 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform raportului preliminar de expertiză emis de către medicii legiști.

În baza probatoriului administrat, la data de 13 martie 2023, polițiștii Biroului de Ordine Publică l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore.

Tot astăzi, 13 martie 2023, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Ciobanu Danut

Va rugam sa adaugati comentarii decente si politicoase. Va multumim!

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura