Home » National » Două aeronave Wizz Air s-au ciocnit pe aeroportul din Suceava

Două aeronave Wizz Air s-au ciocnit pe aeroportul din Suceava

Două aeronave ale companiei Wizz Air care se aflau pe platforma aeroportului „Ștefan cel Mare” din Suceava s-au ciocnit ușor, marți după-amiază, aripa unui avion lovind partea de spate a celuilalt, scrie Monitorul de Suceava.

În imaginile video postate de un pasager pe Facebook, se vede cum avionul în mișcare lovește cu aripa din partea stângă a avionul care staționa pe pistă.

Informația a fost confirmată de directorul aeroportului din Suceava, Ioan Măriuță. Acesta a declarat, într-o intervenție telefonică la Antena 3: ”Incidentul a constat în atingerea a două aeronave – una în staționare, alta care urma să decoleze spre Dortmund, cu 174 de pasageri. Pasagerii au fost debarcați și aduși în aerogară în siguranță. Aeronavele vor rămâne la sol și se vor urma procedurile legale. Este foarte posibil să fie o eroare a celor care au dirijat aeronava, dar poate fi și vina pilotului”.

Directorul aeroportului din Suceava a declarat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că incidentul nu este grav, dar aeronavele vor rămâne la sol și vor fi urmate procedurile.

În urma impactului zborurile au fost anulate, iar pasagerii au fost debarcați din avioane, scrie presa din Suceava.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: