Home » National » Vremea se răcește brusc. ANM anunță ploi, lapoviță și ninsori

Vremea se răcește brusc. ANM anunță ploi, lapoviță și ninsori

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de ploi, lapoviță și ninsori până joi seara. De asemenea, o avertizare cod galben va intra în vigoare miercuri la ora 18.00 și anunță vânt puternic în 5 județe.

De miercuri ora 16.00 până joi ora 20.00, precipitațiile se vor extinde treptat dinspre vest și vor cuprinde cea mai mare parte a țării. Vor fi ploi, iar în noaptea de miercuri spre joi (15/16 martie) și în prima parte a zilei de joi în dealurile vestice, dar și în zonele mai joase din Maramureș, Transilvania și nord-vestul Moldovei se vor semnala și lapovițe și ninsori. La munte, din seara zilei de miercuri vor predomina ninsorile și se va depune strat nou de zăpadă, local mai consistent în Carpații Occidentali și vestul Carpaților Meridionali.

Vremea va fi mai rece decât în mod normal, în București, până joi seara. Temperaturile maxime scad până la minus 8 grade Celsius, potrivit prognozei speciale emise de meteorologi pentru Capitală.

În intervalul miercuri ora 16.00 – joi ora 20.00, vremea se va răci. De la o temperatură de 3 – 5 grade în dimineața zilei de joi se va ajunge la o maximă de 8 – 9 grade, valorile termice diurne fiind ușor sub mediile multianuale. Cerul va avea înnorări, mai accentuate pe parcursul zilei de joi, când temporar va ploua. Vântul va sufla în general moderat.

 

 


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Axinte Radu Alexandru

Va rugam sa adaugati comentarii decente si politicoase. Va multumim!

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura