Home » National » Un tânăr de 28 de ani a murit după ce a mers la spital în urma unei fracturi la cot
PARIS, FRANCE - FEBRUARY 08: Healthcare personnel work inside the coronavirus (Covid-19) emergency service at the Saint Cloud Hospital Center Des Quatre Villes (CH4V) as the pandemic continue to spread in 2021, in Paris, France, on February 08, 2021. Julien Mattia / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Un tânăr de 28 de ani a murit după ce a mers la spital în urma unei fracturi la cot

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, cercetător la Centrul de Economie Montană CE-MONT din Vatra Dornei, a murit, miercuri, la Spitalul Municipal din Vatra Dornei, în timp ce era pregătit de medici pentru o intervenţie chirurgicală în urma unei fracturi la cot, cazul fiind cercetat într-un dosar penal pentru ucidere din culpă, relatează Agerpres.

Directorul medical al Spitalului Municipal Vatra Dornei, dr Cristian Rusu, chirurg, a declarat presei că Valeriu Stoilov a fost internat pe 13 martie şi programat pentru intervenţia chirurgicală pentru data de 15 martie, fiindu-i efectuate toate analizele şi investigaţiile preoperatorii.

Totul era în regulă, pacientul nu avea nicio suferinţă anterioară cunoscută. După anestezie a intrat în stop cardiorespirator, iniţial reversibil”, a spus directorul medical al spitalului.

El a precizat că a fost resuscitat, dar a făcut al doilea stop cardiorespirator şi după manevrele efectuate din nou, mai mult de o oră, nu a mai răspuns şi s-a declarat decesul.

Poliţia Municipiului Vatra Dornei a deschis un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, cercetarea fiind efectuată sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei.

 

 

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: