Home » Local » Polițiștii au donat sânge la Centrul Județean de Transfuzie Sanguină din municipiul Bârlad

Polițiștii au donat sânge la Centrul Județean de Transfuzie Sanguină din municipiul Bârlad

Astăzi, 21 martie 2023, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au răspuns chemării celor aflați în nevoie și s-au prezentat la Centrul Județean de Transfuzie Sanguină din municipiul Bârlad, județul Vaslui, pentru a dona sânge.

Participarea la această acţiune a fost benevolă, poliţiştii înţelegând că în acest mod pot salva viaţa unui copil, a unui părinte, pot salva viaţa victimelor accidentelor de circulaţie ori a altor persoane aflate în suferință.

Prin exemplul nostru, dorim să încurajăm cât mai mulți oameni să doneze sânge pentru a salva vieți, întrucât nevoia de sânge a unităților medicale rămâne constantă în această perioadă şi de aceea, este bine să ajutăm dacă îndeplinim toate condiţiile pentru a deveni donatori.

Pentru a dona sânge, contactați CENTRUL JUDEȚEAN DE TRANSFUZIE SANGUINĂ din Bârlad, strada Mihail Kogălniceanu, nr. 11, județul Vaslui, la telefon 0335 414 490 și email: ctsbarlad@yahoo.com.

Sâmbătă, 25 martie 2023, Poliția Română sărbătorește 201 ani de atestare documentară, de aceea, polițiștii vasluieni vor desfășura, în fiecare zi a acestei săptămâni, diverse activități prin care să sărbătorească, în mijlocul comunității, ziua festivă.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*