Home » Local » Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au mers în vizită la două cămine de bătrâni

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au mers în vizită la două cămine de bătrâni

Miercuri, 22 martie 2023, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au răspuns chemării celor în etate, suferinzi, și au mers în vizită la două cămine de bătrâni din județul Vaslui, pentru a duce flori, cadouri și un gând bun.

Cu sprijinul contribuției benevole a polițiștilor, la cele două Centre de Îngrijire şi Asistenţă din municipiul Huși și din localitatea Giurcani, comuna Găgești, oamenii legii au dus aparate radio, sisteme de sonorizare, corpuri de mobilier pentru grădină și timp liber, dar și flori.

Prin exemplul nostru, dorim să încurajăm cât mai multe persoane să își îndrepte atenția și bunătatea spre persoanele în vârstă, fie că sunt în familie, fie că sunt beneficiare ale unor centre de îngrijire și să ofere grijă, timp și compasiune.

Așa cum se poate vedea din fotografii și filmări, orice gest, interacțiune, manifestație a afecțiunii le aduce acestora un zâmbet pe chip și le face ziua mai senină.

Sâmbătă, 25 martie 2023, Poliția Română sărbătorește 201 ani de atestare documentară, de aceea, polițiștii vasluieni vor desfășura, în fiecare zi a acestei săptămâni, diverse activități prin care să sărbătorească, în mijlocul comunității, ziua festivă.

Când ți-ai sunat ultima dată părinții? Dar bunicii?

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: