Home » National » S-a lansat Astro-Agenda, ghid astral zilnic

S-a lansat Astro-Agenda, ghid astral zilnic

Pe data de 21 martie 2023, în prima zi a noului an astrologic s-a lansat Astro-Agenda, ghidul oricărui iubitor de astrologie și nu numai, al cărei scop este să fie un sprijin real în viața de zi cu zi, atât din punct de vedere emoțional, cât și practic. Aceasta va fi împărțită în 12 sezoane, denumite după fiecare zodie în parte.

Creată de către astrologul Alice Panțâru, fiecare sezon al agendei vine echipat cu informații utile despre zodia respectivă, cu un rezumat al conjuncturii astrale a perioadei, cu o caracterizare a energiei pentru fiecare zi după care cititorul se poate ghida și nu numai.

Astro-Agenda are ca scop, în această perioadă cu schimbări planetare uriașe, să ajute oamenii să privească evenimentele prin care omenirea trece dintr-o perspectivă mai largă, să înțeleagă rostul acestora în procesul de transformare a lumii actuale și să primească această schimbare fără îngrijorare și neliniște, ci cu pace și încredere. Mai mult decât atât, Astro-Agenda ajută oamenii să își planifice mai bine activitățile, să facă alegeri potrivite în ceea ce privește cariera, relațiile și sănătatea, dar este și un companion ce aduce inspirație în ritualurile spirituale zilnice ale fiecăruia. Agenda oferă date relevante despre perioadele favorabile pentru alinierea obiectivelor personale la ritmul universului dar și despre provocările care pot apărea în drumul spre atingera acestor obiective.

  • “Am creat această agendă după multă cercetare și învățare pentru a oferi lumii cele mai bune resurse legate de poziția planetelor și impactul acestora asupra vieții cotidiene. Este un proiect personal, făcut cu multă pasiune și sunt bucuroasă să ofer o agendă astrologică documentată, personalizată și de înaltă calitate, care să ajute oamenii să trăiască în flux, mai aproape de sufletul lor și mai aliniați la energia universului” a declarat Alice Panțâru, astrolog.

Data de lansare a agendei nu este întâmplătoare, ea coincide cu noul an astrologic, care începe în mod tradițional la Echinocțiul de primăvară. Acesta este momentul în care Soarele trece în zodia Berbecului, semn care reprezintă un nou început și o energie proaspătă. În noul an astrologic, nativii din toate zodiile vor experimenta schimbări majore, situații unice cu care generația noastră nu s-a mai confruntat niciodată, iar Astro-Agenda va fi o resursă valoroasă pentru a înțelege aceste schimbări și a le folosi în avantajul propriu.

Astro-Agenda poate fi achiziționată online, de aici: https://astrolifestyle.injoy.ro/astro-agenda sub format digital pentru iubitorii de tehnologie, dar si fizic pentru cei care preferă abordarea clasică pe hârtie. Astro-Agenda va fi lansată la începutul fiecărui sezon astrologic și va fi disponibilă pentru toți cei care doresc să își optimizeze activitățile personale sau profesionale în funcție de conjunctura astrală.

 

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: