Home » Local » Ședință festivă la IPJ Vaslui: Ionuț-Sebastian Pânzaru a fost desemnat polițistul anului

Ședință festivă la IPJ Vaslui: Ionuț-Sebastian Pânzaru a fost desemnat polițistul anului

Recent devenit vicecampion la categoria 81 de kilograme în cadrul campionatului de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, Ionuț Sebastian-Pânzaru, a fost numit șeful Biroului Pregătire Profesională și desemnat polițiștul anului, de Ziua Poliției Române. Alături de el, 77 de polițiști vasluieni au fost avansaţi în gradul profesional următor.

De curând, Ionuț-Sebastian Pânzaru a obținut titlul de vicecampion la categoria 81 de kilograme (peste 35 de ani), poziție pe care s-a clasat și în anul 2022, la aceeași categorie. Ionuț-Sebastian este polițist din anul 2007, an în care a început să practice și nobilul sport de origine niponă și este multiplu medaliat la campionatele de Judo și Unifight ale Ministerului Afacerilor Interne.

Cu prilejul sărbătoririi a 201 ani de atestare documentară a Poliției Române, Vineri, 24 martie 2023, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, a fost organizată o sedinţă festivă, în prezența colaboratorilor instituționali, reprezentanților sistemului de apărare, ordine publică și securitate națională și reprezentanților administrației publice locale.

18 polițiști, dintre care 7 ofițeri și 11 de agenți, au fost avansați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim, pentru merite și rezultate deosebite obținute în desfășurarea activității profesionale, iar 59 polițiști, dintre care 14 ofițeri și 45 de agenți, au fost avansaţi în gradul profesional următor, la termen. 276 de polițiști au primit recompense morale, 84 dintre aceștia primind felicitări scrise iar 192 mulțumiri scrise.

De Ziua Poliţiei Române și poliţiştii sportivi au primit recompense pentru activităţile sportive desfăşurate. Au fost înmânate diplome, cupe și premii sportivilor care au participat şi ocupat locuri pe podium, la concursurile de șah, minifotbal, tenis de masă, tenis de câmp, biliard și tir, susţinute în perioada anterioară acestei zile aniversare.

„În semn de apreciere pentru profesionalismul și vocația cu care și-a îndeplinit misiunile încredințate, motivat de o puternică încredere în valorile umane atât de necesare desfășurării cu demnitate și onoare a profesiei de polițist, domnul inspector principal de poliție Ionuț-Sebastian Pânzaru, desemnat șeful Biroului Pregătire Profesională, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, a fost desemnat Polițistul Anului 2022”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui.

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*