Home » Local » Partidul Forța Dreptei, lansat cu entuziasm la Vaslui! Mobilizare generală pentru alegerile din 2024

Partidul Forța Dreptei, lansat cu entuziasm la Vaslui! Mobilizare generală pentru alegerile din 2024

de Dănuț CIOBANU 

Ieri, la Centrul de Resurse pentru Afaceri din municipiul Vaslui a avut loc lansarea organizației Forța Dreptei Vaslui. Amfitrionul evenimentului a fost Marius Arcăleanu, președintele Forța Dreptei Vaslui. Mesajul liderilor partidului a fost extrem de tranșant. Conducerea actuală a Vasluiului a acaparat județul și trebuie o schimbare pentru a da o șansă dezvoltării. 

La acțiunea din municipiul Vaslui au participat Ludovic Orban, președintele partidului la nivel național, deputați ai partidului și alți lideri de organizații din teritoriu: Bacău, Neamț, Alba, Iași, Vrancea etc.

Invitații au precizat că Marius Arcăleanu este cel mai bun produs al PNL Vaslui, dar acesta nu a fost susținut în alegerile locale pentru a „învinge hidra pesedistă”.

„Organizația de la Vaslui a crescut frumos, are oameni determinați să câștige alegerile din 2024. Forța Dreptei va câștiga alegerile și va forma Guvernul României. Ni se spune că nu o să reușim, dar sunt minciuni. Forța Dreptei va fi partid de guvernământ”, a spus Ion Ștefan, liderul Forța Dreptei Vrancea.

Deputatul Violeta Alexandru a spus că la nivelul județului Vaslui lucrurile trebuie schimbate, pentru că actuala conducere a județului nu are nicio idee.

„Aveți o problemă de lipsă de viziune, o plafonare a omului din Consiliul Județean Vaslui. Dacă nu faceți o schimbare va fi din rău în mai rău. Dacă nu se formează o masă critică de schimbare la județ, nu veți simți o schimbare. Oamenii nu au nevoie de pomană. Ei au tot interesul să vă țină așa. Ei vor să vă inspire cultura capului în jos, spatelui plecat”, a spus Violeta Alexandru.

La rândul lui, Ludovic Orban a spus că promovează în continuare ideile liberale, iar Forța Dreptei face ce ar fi trebuit să facă liberalii aflați la guvernarea țării.

„Klaus Iohannis a îngropat liberalismul în PNL. PNL este un vasal al PSD. România este prost condusă. Îmi crapă obrazul de rușine că e condusă de analfabeți funcționali”, a punctat Ludovic Orban.

Marius Arcăleanu a promis celor din sală că în anul 2024, începând cu alegerile europarlamentare se poate face performanță la Vaslui.

„În fiecare lună de două – trei ori, stau în fața lui Dumitru Buzatu, actualul președinte al Consiliului Județean Vaslui, și sperăm că până în 2024. Putem să aducem schimbarea în județul Vaslui, mai rău nu poate să fie. Haideți că putem la Vaslui!”, a spus Marius Arcăleanu.

 

 

 

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: