Home » National » Wizz Air a inaugurat o nouă rută de la Aeroportul Iași către Berlin

Wizz Air a inaugurat o nouă rută de la Aeroportul Iași către Berlin

Wizz Air a inaugurat o nouă rută de la Aeroportul Iași către Berlin. Noua rută le va oferi călătorilor români ocazia de a explora o nouă destinație, în conformitate cu ambiția companiei aeriene de a oferi pasagerilor săi cea mai bună experiență de călătorie, cu opțiuni de zbor la prețuri accesibile.

Capitala Germaniei se apropie mai mult ca niciodată de călătorii români care decolează de pe Aeroportul Internațional Iași. Berlinul vă va surprinde cu numeroasele sale galerii de artă, scena animată a artei stradale și start-up-urile contribuind la imaginea orașului.

Berlinul este un oraș care nu doarme, cu o viață de noapte animată și o istorie bogată. Spațiile în aer liber sunt minunate, iar orașul este numai bun de explorat. Cu această nouă destinație, Wizz Air zboară de pe Aeroportul Iași în 14 țări, extinzându-și conexiunea către 25 de destinații și rute operate.

  • „Suntem încântați să anunțăm lansarea noilor zboruri Wizz Air fără escală, de la Iași la Berlin, destinație mult așteptată de pasagerii noștri. De astăzi, orașul Iași este conectat cu capitala Germaniei, cea mai dezvoltată economie din Europa și un centru major pentru cultură și educație, iar din acest punct de vedere, noua rută nu poate decât să ne aducă beneficii. Despre permanentizarea rutei Iași – Berlin am purtat discuții încă de anul trecut și mă bucur că azi avem aceste rezultate. Din Iași în Germania sunt curse spre Dortmund și Memmingen, dar Berlinul face parte din strategia noastră de dezvoltare. Portofoliul de rute al IASI Airport numără, în prezent, 21 de destinații internaționale deservite de compania Wizz Air. Sunt convins că ieșenii, și nu numai, vor profita de această oportunitate, iar noua ruta va fi un succes. Vreau să mulțumesc partenerului nostru Wizz Air pentru deschidere și susținerea dezvoltării Aeroportului Iași, cel mai important aeroport din regiunea Moldovei”, a declarat Romeo Vatră, Directorul General al R.A. Aeroportul Iași.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*