Home » Local » Agresori reținuți! Patru bărbați din comuna Puiești au bătut un tânăr, pe care apoi l-au legat

Agresori reținuți! Patru bărbați din comuna Puiești au bătut un tânăr, pe care apoi l-au legat

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 8 Iana au reținut patru bărbați din comuna Puiești, județul Vaslui, cercetați sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de  vătămare corporală și lipsire de libertate în mod ilegal. 

Polițiștii Secției 8 Poliției Rurală Iana au probat activitatea infracțională a patru bărbați din localitatea Gâlțești, comuna Puiești, bănuiți de comiterea infracțiunilor de  vătămare corporală și lipsire de libertate în mod ilegal, în seara zilei de 22 martie 2023, pe un drum public din localitatea Gâlțești, comuna Puiești, județul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în data de 22 martie 2023, în jurul orei 20:30, persoanele bănuite de comiterea infracțiunii, patru bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 66 de ani, din localitatea Gâlțești, comuna Puiești, județul Vaslui, ar fi agresat o persoană vătămată, bărbat în vârstă de 42 de ani, domiciliat în localitatea Hălărești, comuna Iana, Județul Vaslui.

La un moment dat, prezumtivii autori l-ar fi  lipsit de libertate in mod ilegal pe bărbatul de 42 de ani, legandu-l și punându-l în imposibilitatea de a se deplasa conform voinței sale, timp de aproximativ cinci minute. Totodată, în urma incidentului, bărbatul în vârstă de 42 de ani ar fi suferit vătămări corporale, cauzate, prin lovire, de către persoanele cercetate, ce vor necesita un număr de 55-60 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

La data de 29 martie 2023, în baza probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pe cei patru bărbați, în vârstă de 20, 35, 37, respectiv 66 de ani, pentru o perioadă de 24 ore. Ulterior, aceștia au fost prezentați Judecătoriei Bârlad cu propunere de arestare preventivă, instanța a admis solicitarea și a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbaților.

 

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: