Home » Administratie » Goscom Vaslui își propune să încheie anul 2023 cu profit! Cheia succesului este creşterea productivităţii muncii

Goscom Vaslui își propune să încheie anul 2023 cu profit! Cheia succesului este creşterea productivităţii muncii

SC Goscom Vaslui își propune pentru acest an la buget venituri totale de 19.876 mii lei. Din această valoare, suma de  17.777 mii lei reprezintă venituri alocate din bugetul de venituri și cheltuieli al Primăriei Vaslui.

Cifra de afaceri va fi realizată cu un număr mediu de 222 salariaţi, cu dotările mobile si imobile din patrimoniu propriu şi concesionat, şi cu un număr de 33 autoturisme și utilaje.

Cheltuielile totale prevăzute a se efectua în scopul realizării veniturilor prevăzute în bugetul societăţii pentru anul 2023 sunt în suma de 19.759 mii lei. Este vorba despre cheltuieli de exploatare, cheltuieli privind stocurile, cheltuieli privind seviciile executate de terti, cheltuieli cu impozite, taxe şi varsăminte asimilate etc

„Societatea Goscom îşi propune pentru anul 2023 realizarea unui profit brut de 117 mii lei prin creşterea productivităţii muncii si implicit a veniturilor obţinute; reducerea plăţilor restante; asigurarea resurselor necesare pentru susţinerea fondului de salarii; reducerea cheltuielilor totale la 1.000 lei venituri totale etc.”, se arată în raportul la proiectul de hotărâre care va fi aprobat de Consiliul Local Vaslui.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*