Home » Local » Scandal în Vinderei! Bărbatul agresat a suferit vătămări ce necesită 50-55 de zile de îngrijiri medicale

Scandal în Vinderei! Bărbatul agresat a suferit vătămări ce necesită 50-55 de zile de îngrijiri medicale

Poliţiştii Secției 3 Poliției Rurală Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un tânăr  în vârstă de 16 de ani, din comuna Vinderei , județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală.

Polițiștii Secției 3 Poliției Rurală Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat din localitatea Valea Lungă, comuna Vinderei, bănuit de comiterea infracțiunii de vătămare corporală, în seara zilei de 25 martie 2023, în comuna Vinderei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit că la data de 25 martie 2023, la ora 22.00, în incinta unei societăți comerciale din localitatea Valea Lungă, comuna Vinderei, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, bărbatul cercetat ar fi agresat o persoană vătămată, bărbat în vârstă de 36 de ani, din aceeași localitate.

În urma agresiunii, bărbatul a suferit vătămări ce necesită 50-55 de zile de îngrijiri medicale, viața fiindu-i pusă în primejdie.

La data de 29 martie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 

 

 

 

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: