Home » Local » Accident rutier în Cănțălărești! Două autoturisme sunt avariate, unul dintre acestea fiind răsturnat pe șosea

Accident rutier în Cănțălărești! Două autoturisme sunt avariate, unul dintre acestea fiind răsturnat pe șosea

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare și deblocare), două ambulanțe SMURD și echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, evaluarea victimelor și acordarea primului ajutor persoanelor implicate  într-un accident rutier produs pe DN 15D, în raza localității Cănțălărești,  comuna Ștefan cel Mare, sensul de mers spre Iași. În accident sunt implicate două autoturisme în care se aflau două persoane.

La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două autoturisme avariate, unul dintre acestea fiind răsturnat pe șosea. În acest moment, circulația este întreruptă pe un sens de mers.

Până la sosirea echipajelor de pompieri, șoferii celor două autoturisme se autoevacuaseră. Cei doi bărbați au fost evaluați medical, unul dintre aceștia necesitând îngrijiri medicale. În aceste momente, victima este transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, bărbatul acuzând dureri în zona lombară.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: