Home » Administratie » Consilierii locali propun ca Locativa SRL să treacă în subordinea Goscom Vaslui

Consilierii locali propun ca Locativa SRL să treacă în subordinea Goscom Vaslui

Consilierii din cadrul Consiliului Local (CL) Vaslui au propus ca SC Locativa SRL Vaslui să treacă în subordinea SC Goscom. Solicitatarea a fost formulată la dezbaterile privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2023. Decizia ar trebuie luată de consilierii locali împreună cu reprezentanții executivului.

„Societatea are 1 – 2 angajați și are o importanță din ce în ce mai mare. Eu cred că societatea Locativa va trebuie să treacă în subordinea altcuiva. Ideea mea este să treacă în subordinea Goscom Vaslui. Societatea are juriști, are echipă care face reparații și nu trebuie  să mai apelăm la alte societăți”, a spus Valentin Dragomir, consilier PNL.

CL Vaslui a aprobat bugetul Locativa SRL. La venituri este previzionată suma de  525.000 de lei, sume care provin din venituri aferente activităţii de închiriere locuinţe sociale, apartamente ANL, apartamente cu chirie, taxe eliberări acte si comisioane la rate apartamente etc.

La capitolul cheltuieli totale s-a prevăzut a se realiza o valoare de 510.000 lei. Este vorba de cheltuieli de exploatare, cheltuieli cu bunuri si servicii, cheltuieli cu impozite și taxe etc.

SC Locativa Vaslui administrează un fond locativ de stat de 277 apartamente, din care 105 sunt apartamente ANL.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*