Home » National » Mitropolia Moldovei și Bucovinei îi invite pe credincioși să acceseze serviciul de „pomelnice online”

Mitropolia Moldovei și Bucovinei îi invite pe credincioși să acceseze serviciul de „pomelnice online”

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a introdus un serviciu de pomelnice online. Credincioșii care doresc, pot plăti cu cardul ca ei și cei dragi lor să fie pomeniți în altarul Catedralei Mitropolitane din Iași.

Anuntul a fost facut pe pagina de internet oficială a Bisericii Ortodoxe Române.

Astfel, suma minimă pentru un pomelnic este de 10 lei. Cei care vor să facă acest lucru au posibilitatea să achite până la 1.000 de lei. Credincioșii trebuie să completeze toate câmpurile obligatorii, inclusiv categoria pentru care se aplică plata, la „pomelnic vii” sau „pomelnic morti”.

„Acum puteți trimite și online pomelnice la Catedrala Mitropolitană din Iași, unde se află moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva! Prin intermediul unui formular, transmiteți numele dumneavoastră și al celor dragi, vii și adormiți, spre a fi pomeniți la Altarul Catedralei”, este anunțul postat pe doxologia.ro, citat de Monitorul de Botoșani.

Cine dorește, trebuie să intre pe site-ul Catedralei Metropolitane din Iași, să indice suma pe care vrea s-o dea, să scrie numele celor pe care-i vrea citiți în biserică și să completeze datele cardului. Un click pe „Trimite pomelnic” și gata.

Sumele care pot fi plătite sunt 10, 20, 30, 40, 50, 100, 200, 500 sau 1.000 de lei.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: