Home » Local » DJ 248, pe raza județului Iași, este BLOCAT!

DJ 248, pe raza județului Iași, este BLOCAT!

Consiliul Județean Vaslui informează că DJ 248, pe raza județului Iași, este blocat. Până în comuna Rebricea, la limita cu județul Iași, pe acest drum se circulă în condiții de iarnă.
Avem rugămintea ca în momentul în care porniți la drum să vă informați cu privire la starea drumurilor!
Echipele de la SC LDP Vaslui acționează cu utilaje de deszăpezire și material antiderapant.
Pe mai multe sectoare, carosabilul este acoperit cu un strat mediu de 10 cm de zăpadă, astfel că pe toate drumurile județene se circulă în condiții de iarnă.
Ținând cont de avertizarea meteo, Cod Portocaliu, cu ninsoare consistentă și vânt puternic, valabilă până joi, 6 aprilie, ora 14.00, echipajele de deszăpezire vor monitoriza toate drumurile judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.
Evitați să porniți la drum pe timp de viscol și ninsoare puternică, iar dacă deplasarea este absolut necesară, informați-vă în prealabil dacă pe traseul stabilit nu sunt drumuri blocate.
Înainte de plecare, asigurați-vă că autovehiculul este echipat corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip etc.).

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*