Home » National » Meteorologii au prelungit până joi după-amiază Codul Portocaliu de ninsori abundente în aproape toată Moldova

Meteorologii au prelungit până joi după-amiază Codul Portocaliu de ninsori abundente în aproape toată Moldova

Conform meteorologilor, până pe 6 aprilie la ora 14, va fi Cod Portocaliu de ninsori abundente și viscol în județele Botoșani, Iași și Vaslui, precum și în zona joasă a județelor Suceava, Neamț și Bacău. Va ninge și se va depune strat nou de zăpadă consistent. Vântul va avea intensificări cu viteze de 55-75 km/h, va fi viscol și vizibilitate foarte scăzută. Local se vor cumula 30-50 l/mp. Inițial, avertizarea era valabilă până miercuri la ora 14.

Tot până joi la ora 14, este Cod Galben de ninsori în estul Transilvaniei și în Carpații Orientali. Vântul va avea intensificări cu viteze de 55-60 km/h, viscolind temporar ninsoarea. Pe arii restrânse se vor cumula peste 20-25 l/mp. Și această avertizare era valabilă inițial până astăzi la ora 14. În Dobrogea, până astăzi la ora 23, este Cod Galben de vânt puternic în Dobrogea și estul Munteniei, cu viteze de 55-65 km/h.

 

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: