Home » Local » PMP Vaslui critică în termeni duri guvernarea PSD-PNL. Partidul militează pentru organizarea de alegeri anticipate

PMP Vaslui critică în termeni duri guvernarea PSD-PNL. Partidul militează pentru organizarea de alegeri anticipate

În cadrul unei conferințe de presă, Marcel Gangu, președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP) Vaslui, a precizat că popuația este bombardată zilnic cu tot felul de știri, astfel încât este ocolit subiectul principal și dureros cu care se confruntă românii: Nesiguranța zilei de mâine!

Dacă în alte țări europene guvernele au luat măsuri pentru a tempera creșterea prețurilor la alimentele, utilități etc., în țara noastră nu au fost adoptate măsuri pentru a stopa aceste majorări.

În acest context social sumbru, în care puterea de cumpărare s-a prăbușit, oamenii nu mai pot cumpăra aproape nimic din produsele tradiționale pentru masa de Paște.

„Aceste știri vin pe bandă rulantă pentru a ocoli subiectul adevărat și dureros al României: Nesiguranța zilei de mâine! Au venit oameni de afară să facă sărbătorile, dar și-au făcut cruce de ce prețuri sunt la Vaslui! Omul nu-și mai permite să își cumpere nimic. Nu va mai fi o masă de Paște, ci vom gusta câte ceva”, a spus Marcel Gangu.

La rândul lui, vicepreședintele PMP, Corneliu Bichineț, a spus că viața românilor de la sate și orașe este foarte grea, iar pensionarii abia mai pot să își cumpere mâncare.

În plan politic, PMP Vaslui este de acord cu organizarea unor alegeri parlamentare anticipate, deoarece actuala formulă catastrofală de guvernare între stânga și dreapta este un eșec total în plan, politic, economic, social, cultural și învățământ. Doar prin organizarea unor alegeri anticipate România nu va fi paralizată în anul viitor, când sunt programate patru rânduri de alegeri.

La nivel județean, a mai spus Corneliu Bichineț, PMP Vaslui este într-o continuă dezvoltare, sunt organizate alegeri locale în teritoriu, iar liderii partidului se așteaptă la rezultate foarte bune la alegerile care vor urma.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*