Home » Local » Scandal cu soția! Bărbat din comuna Crețești, reținut de polițiștii hușeni

Scandal cu soția! Bărbat din comuna Crețești, reținut de polițiștii hușeni

Polițiștii Biroului de Ordine Publică, din cadrul Poliției Municipiului Huși, au reținut un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din comuna Crețești, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție, violarea de domiciliu și amenințarea. 

La data de 23 martie 2023, ora 20.58, polițiștii Biroului de Ordine Publică Huși au fost sesizați, prin SNUAU 112, de către o femeie, în vârstă de 43 de ani, din Huși, cu privire la faptul că, soțul său, bărbat în vârstă de 49 de ani, de care este despărțită în fapt, ar fi pătruns în curtea locuinței în care se afla, din municipiul Huși, și ar fi provocat scandal în fața ușii de acces în locuință.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului de Ordine Publică Huși au stabilit că, în data de 23 martie 2023, ora 20.50, bărbatul cercetat ar fi pătruns, fără drept și fără acord, în curtea unei locuințe din Huși, unde se afla soția sa, ar fi refuzat să părăsească locuința când i-ar fi fost solicitat acest lucru, și ar fi provocat scandal.

În aceeași cauză, bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție, violarea de domiciliu și amenințarea, infracțiuni săvârșite la data de 5 august 2022. Bărbatul este bănuit că la data sus-menționată ar fi încălcat ordinul de protecție emis împotriva sa de către Judecătoria Huși, la data de 3 august 2022, ar fi pătruns fără drept în curtea imobilului în care se afla soția sa și cei doi copii minori ai familiei și ar fi proferat amenințări cu moartea la adresa soției.

În baza probatoriului administrat, la data de 5 aprilie 2023, polițiștii Biroului de Ordine Publică Huși l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă  de 24 ore.

În data de 6 aprilie 2023, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, care a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*