Home » Local » O nouă promoție de agenți de poliție la Inspectoratul de Poliţie Județean Vaslui

O nouă promoție de agenți de poliție la Inspectoratul de Poliţie Județean Vaslui

45 de absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliţie ,,Vasile Lascăr” Câmpina și-au început cariera de polițist în cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Vaslui.

Corpul agenților de poliție, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Vaslui, s-a mărit cu 45 de agenți de poliție, 4 fete și 41 de băieți, absolvenţi ai Școlii de Agenți de Poliţie ,,Vasile Lascăr” Câmpina (Prahova), promoția aprilie 2023, după ce aceștia au depus jurământul de credință.

În funcție de mediile obținute și de specializarea urmată în școlile de poliție, proaspeții absolvenți au fost repartizați pe funcțiile vacante disponibile, avându-se în vedere situația operativă înregistrată, precum și creșterea gradului de siguranță a cetățeanului.

Astfel, agenții de poliție urmează să-şi desfăşoare activitatea în structurile de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale și criminalistică, în cadrul subunităților Inspectoratului de Poliţie Județean Vaslui, atât în mediul urban cât și în cel rural.

Până la terminarea perioadei de tutelă, proaspeții absolvenți vor beneficia de sprijinul colegilor cu experiență și vor fi implicați în rezolvarea problemelor comunității în mijlocul căreia își vor desfășura activitatea.

Le dorim succes în carieră!

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: