Home » Local » Elevă la Școala de Poliție a găsit și returnat un rucsac cu acte și o sumă mare de bani

Elevă la Școala de Poliție a găsit și returnat un rucsac cu acte și o sumă mare de bani

Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui încurajează actele civice şi mulţumeşte cetăţenilor și polițiștilor care înţeleg să fie onești şi să contribuie la bunul mers al societăţii.

Dorim să aducem în atenţia opiniei publice gestul unei eleve de la Școala de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina, aflată în practică la Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui, care a găsit, în grupul sanitar al unei stații de carburanți, un rucsac și a efectuat demersuri pentru a restitui bunul găsit proprietarului.

La data de 7 aprilie 2023, ora 22.00, elev ȘUȘNEA Andreea-Elena, aflată în timpul liber, a găsit în grupul sanitar al unei stații de carburanți, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, un rucsac.

Colega noastră a efectuat verificări, a identificat și contactat proprietarul rucsacului însă nu l-a putut întâlni decât în cursul dimineții următoare, întrucât familia care a uitat rucsacul la Bârlad plecase la drum și ajunsese deja în județul Sibiu.

Proprietara rucsacului, o doamnă de 36 de ani din localitatea Orhei – Republica Moldova, și familia acesteia, soț și 2 copii minori, au fost bucuroși să vadă că bunurile din rucsac (pașapoartele familiei, 1.400 de euro, telefoane mobile și bunuri personale) au fost în siguranță și le-au putut primi înapoi, fiind plăcut surprinsă şi impresionată de fapta colegei noastre.

Andreea Elena are 20 de ani, este din Bârlad, este elevă în anul I la Școala de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina și din luna februarie 2023 efectuează stagiul de practică la Biroul Rutier Bârlad.

Felicitări, Andreea-Elena !

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*