Home » Local » IPJ Vaslui: Certificatul de cazier judiciar poate fi obținut și pe perioada Sărbătorilor Pascale 2023

IPJ Vaslui: Certificatul de cazier judiciar poate fi obținut și pe perioada Sărbătorilor Pascale 2023

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor, serviciul de eliberare a certificatelor de cazier judiciar va fi asigurat și în zilele de 14.04.2023 (Vinerea Mare) și 17.04.2023 (a doua zi a Sfintelor Paști).

În perioada Sărbătorilor Pascale, ghișeul de eliberare a certificatelor de cazier judiciar de la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui, cu sediul în municipiul Vaslui, str. Hagi Chiriac, nr. 1 (intrarea dinspre Biblioteca Județeană), va fi deschis în ziua de 14.04.2023 și în ziua de 17.04.2023, în intervalul orar 08.00-12.00, pentru eliberarea de documente și pentru validarea identității persoanelor care doresc să obțină certificate în format electronic, prin intermediul platformei hub.mai.gov.ro

Pentru detalii referitoare la documentele necesare obținerii certificatelor de cazier judiciar în format fizic, persoanele interesate pot accesa site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, la adresele web:

https://vs.politiaromana.ro/ro/utile/program-de-lucru-cu-publicul.

https://vs.politiaromana.ro/ro/utile/documente-eliberari-acte/obtinerea-certificatului-de-cazier-judiciar-integritate-comportamentala

Totodată, la ghișeul de relații cu publicul al Serviciului Rutier Vaslui, cu sediul str. Hagi Chiriac, nr. 1 (intrarea principală), programul va fi deschis în fiecare zi a perioadei 14.04.2023 – 17.04.2023, în intervalul 08:00-10:00.

 


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Ciobanu Danut

Va rugam sa adaugati comentarii decente si politicoase. Va multumim!

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura