Home » Local » Urmărit pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, descoperit în Albița

Urmărit pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, descoperit în Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un cetăţean român căutat de autorităţile din ţara noastră, care are de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea infracțiunii de contrabandă.

În data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 08.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa-I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intraîn ţară, ca pasager într-un autovehicul, un vasluian, în vârstă de 28 de ani.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de executare a unei pedepse privative de libertatepentru săvârşirea infracțiunii de contrabandă.Tânărul a facut parte dintr-o reţea,care desfăşura activităţi în sfera contrabandei cu produse din tutun şi care acţiona pe raza municipiului Huși și în localitatea Pădureni din județul Vaslui, destructurată de poliţiştii de frontieră vasluieni, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași, în anul 2017.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*