Home » Local » Pieton surprins la volan, sancționat penal de polițiștii de frontieră hușeni

Pieton surprins la volan, sancționat penal de polițiștii de frontieră hușeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetăţenie română și Republica Moldova care a fost depistat conducând un autovehicul, deşi nu avea acest drept.

În ziua de 13 aprilie  a.c., în jurul orei 21.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 34 de ani, care conducea un autovehicul marca Mercedes, înmatriculat în România.

La controlul de frontieră, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere,  motiv pentru care au fost efectuate verificări suplimentare. În urma verificărilor specifice efectuate s-a constatat că bărbatul are dreptul de a conduce vehicule suspendat,  sancţiune aplicată începând cu data de 04.02.2023.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducerea unui vehicul având dreptul de conducere suspendat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Ciobanu Danut

Va rugam sa adaugati comentarii decente si politicoase. Va multumim!

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura