Home » Local » Accident rutier în localitatea Râșești! O autocisternă a intrat în curtea unei locuințe

Accident rutier în localitatea Râșești! O autocisternă a intrat în curtea unei locuințe

Secția de pompieri Huși a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă (autospeciale echipate cu module pentru descarcerare/deblocare), o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI,  deblocarea și evacuarea victimei unui accident rutier produs pe DE 581, în localitatea Râșești,  comuna Drânceni.

În accident a fost implicată o autocisternă (înmatriculată în Republica Moldova) în care se afla doar conducătorul auto.

La sosirea echipajelor de intervenție, autocisterna a fost găsită avariată în curtea unei locuințe din localitatea Râșești, conducătorul auto fiind blocat în interior.

Pompierii militari au asigurat zona, au deblocat bărbatul în vârstă de 38 ani și l-au evaluat. Victima a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal „Dimitrie Castroian” Huși. Bărbatul nu prezenta marcă traumatică.

În momentul anunțării accidentului la numărul unic pentru situații de urgență, 112, apelantul a precizat că autocisterna era încărcată cu motorină. Odată ajunși la fața locului, pompierii au efectuat recunoașterea si au constatat că autocisterna era goală.

Circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiștii hușeni.

 


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Ciobanu Danut

Va rugam sa adaugati comentarii decente si politicoase. Va multumim!

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura