Home » Arts » Cum puteți să treziți din nou la viață sufrageria dumneavoastră

Cum puteți să treziți din nou la viață sufrageria dumneavoastră

Cele mai bune idei de a vă decora pereții banali din sufragerie pot include pereți de accent cu rame de tablou, culori mai îndrăznețe, precum și idei creative de iluminat. Astfel, indiferent de stilul sufrageriei dumneavoastră, există trucuri potrivite atât pentru casele mai moderne, cât și pentru cele mai tradiționale pentru a da viață spațiului. În continuare vă vom prezenta câteva idei din care vă puteți inspira pentru amenajarea pereților din sufrageria dumneavoastră.

O idee la care probabil că v-ați gândit deja este să optați pentru o serie de tablouri sau rame de tablou în care să încadrați diferite plante. Astfel, puteți compune un perete întreg în forme geometrice, care să fie însuflețit de plantele frumos încadrate în rame tablou. Dacă vă gândiți la o astfel de aranjare, o modalitate de a face ca acest perete să iasă și mai tare în evidență este să îl zugrăviți într-o nuanță contrastantă, care să pună în valoare opera de artă.

Această serie de tablouri mai mult sau mai puțin abstracte, așezate pe un perete de culoarea verde închis oferă o abordare contemporană a galeriei de altădată. Piesele rare și liniile curate ale ramelor de tablou vor crea un ansamblu plăcut vizual și cu personalitate.

O altă modalitate de a complimenta mobilierul, precum și decorațiunile din sufragerie este prin adăugarea unui fototapet de perete. Tehnologia a avansat, astfel că puteți opta atât între tapete cu modele repetitive, cât și să optați pentru o fotografie care să fie transpusă de-a lungul peretelui; asta în cazul în care vă doriți să generați un impact care să fie și memorabil.

Acest fototapet aduce cu sine natura personalizată a unei picturi murale și este preferat de designerii de interior care au capacitatea de a face ca o caracteristică a spațiului să fie relevantă și să se potrivească atât cu stilul de viață al clientului, cât și cu personalitatea acestuia.

Totuși, tapetul este de multe feluri. Există și tabete în culori simple, uneori banale, dar care se remarcă prin textură. Utilizarea texturii în designul interior este o parte necesară pentru realizarea unei camere de zi reușite. Atfel, ideea unui tapet texturat pentru sufragerie reprezintă modul perfect de a adăuga un element tridimensional interioarelor moderne.

Acest truc este potrivit în cazul în care nu aveți deja piese din texturi foarte diverse. Reduceți supraîncărcarea cu texturi în exces, lăsând spațiu suficient pentru ca tapetul dumneavoastră să fie pus în valoare. Hârtia de iarbă, disponibilă într-o gamă largă de nuanțe naturale și vii, poate sugera un stil de decor modern într-un interior.

De asemenea, cărțile pot aduce un strop de viață și cultură în orice cameră. Unii ar spune că o cameră fără cărți este ca un trup fără suflet. Noi spunem doar că o bibliotecă frumoasă și organizată este adesea un punct de focus care poate adăuga personalitate unei camere. Foarte revelatoare pentru caracterul proprietarului sunt și cărțile de pe rafturi, așa că depinde de dumneavoastră cât de mult vă doriți să vă lăsați descoperit.

Crearea propriei biblioteci într-o cameră de zi cu un design incorporat în perete funcționează atât în casele realizate într-un stil clasic, cât și în cele contemporane. Totodată, dacă nu știți unde să vă depozitați colecția neprețuită de tomuri, camera de zi este una dintre variante. Chiar dacă nu dispuneți de foarte mult spațiu, o soluție personalizată poate utiliza întreaga înălțime a peretelui pentru a profita la maximum de dimensiunea acestuia.

Reflectând lumina naturală înapoi în sufragerie, un perete de oglindă este o modalitate minunată de a crea iluzia unui spațiu suplimentar. Acest truc, potrivit în special pentru deschiderea camerelor mici, ajută că sufrageria dumneavoastră să pară mai mare și mai luminoasă.

Un sfat general pentru atunci când alegeți nuanțele de vopsea pentru sufragerie, este important să vă gândiți atât la finisaj, precum și la culoare, textură și psihologia culorilor. În final, camera de zi ar trebui să fie un spațiu relaxant care să stârnească conversații, deci asigurați-vă că sufrageria dumneavoastră are ceva de spus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*