Home » Local » Minor reținut de polițiștii bârlădeni! Tânărul a furat mai multe telefoane mobile

Minor reținut de polițiștii bârlădeni! Tânărul a furat mai multe telefoane mobile

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un minor, în vârstă de 16 ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a unui minor, bănuit de comiterea mai multor furturi, în municipiul Bârlad.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, minorul bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuată ar fi sustras, în perioada iunie 2022 – martie 2023, mai multe telefoane mobile, din municipiul Bârlad. Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la peste 6.000 lei și a fost recuperat în proporție de 30%.

La data de 6 aprilie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, față de acesta a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. În data de 7 aprilie 2023, minorul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a luat împotriva acestuia măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: