Home » Local » AJOFM Vaslui organizează în data de 12 mai 2023 „Bursa generală a locurilor de muncă”

AJOFM Vaslui organizează în data de 12 mai 2023 „Bursa generală a locurilor de muncă”

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui organizează, vineri, 12 mai 2023 „Bursa generală a locurilor de muncă”.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au şansa de a intra pe piața muncii, la “Bursa generală a locurilor de muncă“, ce va avea loc în data de 12 mai 2023 cu începere de la orele 900, în următoarele locații: Vaslui –  sediul Centrului Judeţean de Resurse pentru Asistenţă Educaţională, Str. Donici, nr. 2; Bârlad – foaierul Teatrului Victor Ion Popa, strada  Republicii, nr. 268; Huşi –  sediulul Casei de cultura Alexandru Giugaru, str. Alexandru Giugaru nr.2,  Huşi.

„Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea, în cel mai scurt timp”, a spus Laura Toporăscu, purtător de cuvânt al AJOFM Vaslui.

Agenţii economici care participă la Bursa Gererală a Locurilor de Muncă au prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

Pentru a rezerva standuri destinate recrutării, angajatorii sunt rugaţi să transmită oferta de locuri de muncă vacante la următoarele adrese: Vaslui: la sediul ALOFM Vaslui din str. Spiru Haret nr. 5, sau email: doina.rotaru.vs@anofm.gov.ro; Bârlad: la sediul ALOFM Bârlad din B-dul Epureanu, nr. 8, emal: elena.ibanescu.vs@anofm.gov.ro; Huşi: la sediul ALOFM Huşi din str. A. I Cuza, bl.45, sc. A, parter, email: serinela.haj.vs@anofm.gov.ro.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: