Home » Local » Infracțiuni la regimul rutier! „Șoferi” cu carnetele de conducere suspendate

Infracțiuni la regimul rutier! „Șoferi” cu carnetele de conducere suspendate

Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de mai multe persoane care au fost depistate zilele trecute, pe drumurile publice ale județului Vaslui, în timp ce încălcau prevederile legale în vigoare.

Polițiștii Biroului Rutier Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Miclești, județul Vaslui, bănuit de conducerea infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, la data de 19 aprilie 2023, pe raza municipiului Vaslui.

În data de 19 aprilie 2023, ora 08.41, polițiștii Biroului Rutier, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, aflați în serviciu de supraveghere, îndrumare și control al traficului rutier pe strada Călugăreni, din municipiul Vaslui, au surprins cu aparatul radar un autoturism, înmatriculat în județul Iași, care se deplasa din direcția Negrești către Vaslui, cu o viteză de 92 de km/h, pe un sector de drum unde limita maximă admisă este de 50 km/h.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că persoana aflată la conducerea autoturismului, un bărbat de 33 de ani, din Miclești, are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Astăzi, 20 aprilie 2023, în baza probatoriului administrat, polițiștii rutieri vasluieni l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Luni, 17 aprilie 2023, ora 22:07, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul județean DJ 244H, în localitatea/comuna Viișoara, județul Vaslui, au depistat și oprit, în trafic, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un tânăr de 25 de ani, din comuna Viișoara.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că tânărul are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii bârlădeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: