Home » Local » Noul președinte al Filialei Județene de Cruce Roșie Vaslui este Roxana Miron-Feraru

Noul președinte al Filialei Județene de Cruce Roșie Vaslui este Roxana Miron-Feraru

Miercuri, 19.04.2023, la sediul Bibliotecii Județene ”Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui a avut loc Adunarea Generală de dare de seamă și alegeri a Filialei Județene de Cruce Roșie Vaslui.

Lucrările reuniunii au fost conduse de domnul Valeriu Caragață, președinte al Filialei în perioada 2015-2023. Împreună cu reprezentanți ai Comitetului, domnia sa a expus raportul de activitate aferent ultimului mandat și a organizat desfășurarea ședinței în vederea alegerii noii echipe de conducere.

Astfel, noul președinte al Filialei Județene de Cruce Roșie Vaslui în următorii patru ani a fost aleasă, cu unanimitate de voturi, doamna Roxana Miron-Feraru. Biroul Filialei, ales deopotrivă cu unanimitate de voturi, este format din 11 membri – președintele, împreună cu șase vicepreședinți (Caragață Valeriu, Armeanu Ionel Ștefănică, Bichineț Gelu, Ungureanu Ana-Maria, Vlada Robert, Giugaru Beatrice) și patru membri (Vasile Mariciuc, Grosu Ana Maria – liderul de tineret, Vîrlan Luminița, Brojban Cristina). Acestora li se alătură un număr de 16membri ai Comitetului Filialei, conform Regulamentului SNCRR și documentelor aprobate.

Noua structură de conducere care reunește, deopotrivă, vechi membri ai Societății Române de Cruce Roșie, cât și colegi noi, cu toții membrii voluntari, a prezentat, împreună cu directorul executiv al Filialei, doamna Carmen Carp, planul de activități pentru perioada următoare. Este vorba despre proiecte de tradiție – programe sociale –  organizate cu succes și în mandatele anterioare, dar și o serie de propuneri noi de campanii de informare, evenimente și acțiuni cu specific umanitar.

Noul președinte, împreună cu reprezentanții Biroului și ai Comitetului filialei și-au luat angajamentul de a duce mai departe misiunea nobilă de sprijin și ajutorare a celor aflați în nevoie, persoane vulnerabile, cu respectarea principiilor fundamentale care guvernează Mișcarea Internațională de Cruce Roșie: Umanitate, Imparțialitate, Neutralitate, Independență, Voluntariat, Unitate, Universalitate.

 

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*