Home » Administratie » Dezbatere publică: închirierea locurilor de parcare a bicicletelor. Taxa de parcare va fi de 100 de lei pentru un an

Dezbatere publică: închirierea locurilor de parcare a bicicletelor. Taxa de parcare va fi de 100 de lei pentru un an

Primăria Vaslui lansează în dezbatere publică Regulamentul pentru închirierea locurilor de parcare a bicicletelor. Până la data de 2 mai 2023, cetățenii pot transmite propuneri, sugestii şi opinii prin email la adresele pmv@primariavaslui.ro sau contact@dapto-vaslui.ro (titlul mesajului: Pentru dezbatere publică Parking Biciclete) sau prin depunerea unui document scris la Registratura Primăriei mun. Vaslui, str. Spiru Haret, nr. 2.

Potrivit regulamentului, locurile de parcare vacante pentru biciclete vor fi atribuite pe bază de abonament anual, sau lunar după caz, în ordinea depunerii cererilor, cu prioritate pentru persoanele fizice care au domiciliul stabil/reședința în apropiere și care au în proprietate o bicicletă.

Abonamentele vor fi emise în ordinea numărului de înregistrare a cererilor, cu alocarea unui număr de parcare pentru fiecare bicicletă.

Cererile pentru obținerea unui loc de parcare vor fi depuse la Direcția Administrare Piețe Târguri și Oboare (DAPTO) sau pe adresa de mail contact@ dapto-vaslui.ro.

Abonamentul pentru locul de parcare va fi încheiat pe o perioadă de maxim un an, până la data de 31 decembrie a anului în curs, cu prelungirea automată a acestuia până la data de 31 martie a anului următor.

Doar pentru anul 2023, valoarea abonamentelor pentru locul/locurile ocupate în parcări va fi stabilită în funcție de lunile rămase până la sfârșitul anului.

„Taxa de parcare pentru locul de parcare destinat bicicletelor este de 100 lei pentru un an, sau 10 lei pentru o lună. În cazul nefuncționării sau a pierderii cardului de acces, abonatul poate solicita emiterea unui alt card pentru care va achita la suma de 50 lei – taxă eliberare card acces parcare biciclete”, se arată în regulament.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*