Home » Local » Parada motocicliștilor pe străzile din municipiul Huși

Parada motocicliștilor pe străzile din municipiul Huși

Pasionații moto le-au făcut o surpriză hușenilor, organizând o paradă moto în centrul orașului. Astfel, pasionații de motoare pe două roți din județ, dar și din țară s-au întâlnit la Huși, unde au făcut un tur al orașului.

Totodată, localnicii au avut ocazia să admire exemplarele participante la eveniment, să-și facă poze pe motociclete, să fie ajutați să le pornească sau să afle de la proprietari cât mai multe despre motoarele pe două roți.

„Mulțumesc organizatorilor pentru invitație. A fost un eveniment de anvergură, iar vremea a ținut cu noi, astfel că a fost un bun prilej de plimbare cu motocicleta, dar și de socializare. În plus, cei prezenți au participat la activități de informare cu privire la normele rutiere, la importanța regulilor de circulație și raționamentele din spatele acestor reguli. Felicitări organizatorilor și sper ca evenimentul să ia amploare pe viitor”, a spus Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

Organizatorii au adus la cunoștința participanților la trafic de prezența motocicliștilor pe șosele și au atras atenția și asupra unor motocicliști despre educația în trafic, să aibă grijă unii de alții și să fie mai atenți.

 


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Ciobanu Danut

Va rugam sa adaugati comentarii decente si politicoase. Va multumim!

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura