Home » Local » Sunt două victime în accidentul din Roșiești! O femeie în vârstă de 38 ani și un copil în vârstă de 7 ani

Sunt două victime în accidentul din Roșiești! O femeie în vârstă de 38 ani și un copil în vârstă de 7 ani

Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu o autospecială pentru descarcerare,  o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare), o ambulanță SMURD tip C1 (TIM), o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, evaluarea victimelor și acordarea primului ajutor, în urma producerii unui accident rutier pe calea ferată,  în raza localității Roșiești,  comuna Roșiești.

Din primele informații, în accident sunt implicate un autoturism și o garnitură de tren. Există posibilitatea de a fi trei victime neîncarcerate. Echipajele se deplasează spre locul intervenției.

Sunt două victime, o femeie în vârstă de 38 ani și un copil în vârstă de 7 ani. Ambele victime au suferit politraumatisme, dar se află în stare de conștiență și sunt cooperanți.

Victimele au primit primul ajutor în ambulanța SMURD tip C1, iar în acest moment sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Ciobanu Danut

Va rugam sa adaugati comentarii decente si politicoase. Va multumim!

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura